Humlebien - Velkommen
 -
 Hej :O)

Velkommen til privat pasningsordningen humlebiens hjemmeside.

På de følgende siderne kan I læse om hvad den private pasningsordningen humlebien har at tilbyde til jer som forældre.

Humlebiens private børnepasser er et hjemligt miljø hvor der tilbydes pasning imens mor og far er på arbejde, til børn i aldres gruppen 0 - 2,10 år.. 
Hvis du som forældre gerne vil have en plads til dit barn i et hjemligt miljø hos Humlebien så tøv ikke med at tage kontakt til private pasningsordningen humlebien på telefon nr. 22 72 40 77. 
Humlebien ligger på en stille villavej centralt i Strøby by tæt ved åbne marker og den dejligst natur omkring os.Vores hjem er dyre og røgtfrit  Jeg ligger vægt på plads til udfoldelser i forskellige miljøer som haven,ture langs marken og stranden hvor børnene stimulelers af sanser og bevægelse uden i naturen dagligt. Evnen til at lege er ikke kun medfødt, den skal stimuleres ved at se og deltage i leg. Tryghed er en forudsætning for alt indlæring og udvikling, indlæres bedst i de de 0 - 3 året derfor er tryghed den største målsætning hos humlebieren.

Betegnegeslen privat børnepasser,er tidligere kendt som privat dagpleje...Tag et kig på FACEBOOK siden Humlebien privat pasningsordning 


SiteBuilder drevet af  Vistaprint